• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

De automatische update van uw eTwist is mislukt, kunt u ons helpen?

eTwist eTwist RF

We zijn met de migratie bezig waarvoor uw eTwist eerst geüpdate gaat worden.

Helaas zien wij dat bij u eerst de ketel van spanning  gehaald dient te worden.

Dit doet u door bij de ketel de stekker 20 seconden uit het stopcontact te nemen. Bij terug plaatsen zal de ketel weer opstarten en krijgt u de goede software versie in de eTwist.

Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip.

Gerelateerde FAQ:
1. Update de eTwist thermostaat en Remeha Home app automatisch?
2. Hoe kan ik de eTwist thermostaat updaten?
3. Wat moet ik doen als de Home app blijft aangeven dat er een update is terwijl deze up to date is?
4. Wat zijn de laatste eTwist/eTwist RF en Remeha Home app updates?