• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Offline melding in de Remeha Home app

eTwist eTwist RF Remeha Home app

Het komt soms voor dat er een offline melding wordt weergeven in de Remeha Home app, ondanks dat alles wel online is.

Controleer eerst op de eTwist onder technische informatie of daadwerkelijk alles verbonden is.

• Wi-Fi
  • Internet
  • Server verbinding

Daarna ga je als volgt te werk:

1. Home app goed afsluiten. (kan getest worden door bij opstarten kort een geel schermpje te zien).
  2. Herstart uitvoeren van eTwist (niet terug naar standaard instellingen).
  3. Wachten totdat alles bij technische informatie op verbonden staat op de eTwist.
  4. Dan pas de home app openen.

Mocht de offline melding niet verholpen zijn, raadpleeg uw installateur.

Gerelateerde FAQ:
1. Mijn eTwist geeft een zwart scherm bij opstarten, wat moet ik doen?
2. Ik heb problemen met de verbinding van de eTwist. Wat kan ik doen?
3. Mijn eTwist blijft op een zwart scherm hangen, wat moet ik doen?
4. Geen mogelijkheid tapwatertemperatuur instellen Tzerra Ace