• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Welk wachtwoord moet ik gebruiken voor het inloggen op de Remeha Home app?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

Bij het eerste gebruik van de Remeha Home app mag je een nieuw wachtwoord kiezen.

Mocht je na het eerste gebruik toch vergeten zijn welk wachtwoord je gekozen hebt kun je in het aanmeldscherm klikken op “Uw wachtwoord vergeten? “. Vervolgens kun je door de stappen te volgen een nieuw wachtwoord instellen.

Gerelateerde FAQ:
1. Hoe wijzig ik de aanwarmtijd op de eTwist?
2. Het verschil tussen de eTwist app en de Remeha Home app?
3. Hoe kan ik de watertemperatuur instellen voor mijn boiler via de Remeha Home app?
4. Kan ik meerdere zones gebruiken in de Remeha Home app?