• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Update de eTwist thermostaat en Remeha Home app automatisch?

eTwist

De eTwist en Home app worden automatisch voorzien van de meest recente updates. Daarmee kunnen er ook nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. Het is aan te raden de meest recente update te gebruiken voor optimale prestaties.

eTwist thermostaat

• De eTwist moet verbonden zijn met het internet om updates te krijgen. De update kan met internet verbinding worden uitgevoerd.

Remeha Home app

Volg de onderstaande instructies om te controleren of automatische updates voor jouw apparaat zijn geactiveerd.

Welke devices worden ondersteund?

• Devices met iOS versie 12 en hoger
  • Devices met Android 7 en hoger

Gerelateerde FAQ:
1. Hoe kan ik de eTwist thermostaat updaten?
2. Wat moet ik doen als de Home app blijft aangeven dat er een update is terwijl deze up to date is?
3. Wat zijn de laatste eTwist/eTwist RF en Remeha Home app updates?
4. De automatische update van uw eTwist is mislukt, kunt u ons helpen?