• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat kan ik met de eTwist thermostaat?

eTwist eTwist RF

Onze slimme eTwist thermostaat is veelzijdig en volledig. Dat wil zeggen dat je op de Remeha Home app (voor Android en iOS) beschikt over volledige functionaliteit.

De eTwist is bovendien geschikt voor ruimteregeling, maar in combinatie met een buitensensor kan er ook weersafhankelijk geregeld worden. Andere functies zijn meerdere klokprogramma’s, openhaard functie en een vakantieprogramma.

Google Assistant en Alexa integraties zijn beschikbaar, waardoor het mogelijk is om via stembediening de eTwist aan te sturen.

Voor de eTwist thermostaat en de Home app worden regelmatig updates en wijzigingen aangebracht. Ga naar de updatepagina voor de laatste ontwikkelingen.

Gerelateerde FAQ:
1. eTwist opnieuw verbinden met wifi-netwerk
2. Hoe regel ik de temperatuur in afzonderlijke ruimtes?
3. De aanwarmtijd wijzigen bij gebruik van het klokprogramma.
4. Wat zijn de opwarmsnelheid en afkoelsnelheid?