• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Aansluiten Azorra ace Smart Grid: Zonnepanelen

Terug naar het overzicht

Hoofdstuk 7.12.9 van de Installatie- en Servicehandleiding van de Azorra Ace beschrijft het aansluitschema en de parameter instellingen die benodigd zijn voor aansturing door PV.

1 Aansluitingen Smart Grid ready

Smart Grid ready contact: X18 beschikbaar op de besturingsprintplaat van de Azorra ace
  • Gebruik contact X18 om het pv systeem aan te sluiten.

2 Ingesteld tijdens de inbedrijfstelling

Code Beschrijving Selectie Fabrieksinstelling
 DP512 SWW setpunttemperatuur Stel gewenste temperatuur in tussen 25 °C tot 75 °C 55 °C
AP055 PV ingang configuratie PV met WP + BU  Uit
AP057 PV contact functie Normaal open/Normaal gesloten  Normaal gesloten

*De omvormer van de PV installatie moet deze functie wel ondersteunen.

Gerelateerde FAQ’s
1. Elektrische warmtepomp, wat is het en hoe werkt het?
2. Hybride warmtepomp Elga Ace van Remeha zet nieuwe norm neer